17. maaliskuuta 2013

Kaukana arjesta (osa 3)

Ajettuaan puolisen tuntia mukavaa, rauhallista vauhtia, mukavaa, rauhallista kesäistä hiekkatietä keskellä ei mitään, Miranda painoi reippaasti kaasua ja nautti vauhdin hurmasta. Vartin hurjastelun jälkeen, hän huomasi poliisiauton perässään, jossa paloi punainen valo. Hän kirosi kaikki osaamansa kirosanat ja pysäytti autonsa pienelle levähdyspaikalle. Toisin sanoen se oli hieman laajempi hiekkakenttä tien vieressä, jossa oli roska-astia, muutama penkki ja pöytä, vesipiste ja ulkohuussi.  Miranda sammutti autonsa ja jäi odottamaan, että konstaapeli raahaisi itsensä hänen luokseen. Samalla Miranda yritti vetää hamettaan alemmas, sillä ajaessa sen reuna oli noussut yli reiden puolivälin. Ehkä poliisi ei myöskään huomaisi hänen törröttäviä nännejään. Että pitikin sattua. Miranda kuuli koputuksen ikkunaansa ja rullasi sen auki hymyillen.
”Huomenta”, hän sirkutti.
”Huomenta. Ajokortti ja rekisteriote, kiitos”, poliisi vastasi hieman kyllästyneellä äänellä. Itseään mielessään soimaten Miranda ojensi vaaditut paperit poliisimiehelle ja tutkaili miestä samalla tämän tutkiessa tärkeänä hänen ajokorttiaan. Yllättävän komea, Miranda  huomasi miettivänsä. Poliisilla oli hieman partaa, lihaksikas vartalo, jossa univormu pääsi oikeuksiinsa ja tyylikkäät aurinkolasit.
”Mikä saa neidin ajamaan tuollaista nopeutta tähän aikaan aamusta? Kiire johonkin”, poliisi tiedusteli tympääntyneenä kuulemaan yhden valikoidun selityksen lisää ja katsoi Mirandaa.  Normaalista poiketen Miranda ei keksinyt sopivaa selitystä, jolla olisi puhunut itsensä ulos tilanteesta.
”Tyhjät tiet houkuttelevat kovin usein rikkomaan lakia. Nopeusrajoitukset ovat kuitenkin aina voimassa, oli vuorokauden aika mikä hyvänsä ja oli muita autoilijoita kuinka vähän tahansa”, poliisi luennoi.  Miranda hymyili esittäen ymmärtävää kansalaista. Samalla hän huomasi, että poliisin katse oli pysähtynyt hänen rintojensa suuntaan. Turha toive, että poliisi ei olisi sitä huomannut. Hehän huomasivat kaiken!
”Voin siis jatkaa matkaa”, Miranda lopulta tiedusteli, kun hiljaisuutta oli jatkunut jo useita minuutteja.
”Sakko tästä on kyllä kirjoitettava”, poliisi vastasi ja miehen katse liukui hameenhelmaan.
”Et voi olla tosissasi”, Miranda  parahti, kun poliisi pyysi häntä nousemaan autosta. Mies lähti edeltä poliisi-Toyotalle. Nuristen ja hamettaan kiskoen Miranda seurasi perässä.
”Eikö kesäisen aamun kunniaksi voitaisi painaa tämä villaisella”, Miranda yritti, kun mies avasi poliisiauton ovea. Mies kääntyi ja katsoi Mirandaa päästä varpaisiin. Hetken mietittyään, hän otti käsiraudat vyötäröltään, käveli Mirandan luokse, käänsi naisen kädet selän taakse ja lukitsi ne käsiraudoilla.
”HEI!” Miranda huudahti yllättyneenä ja suuttuneena. Poliisimies, jonka nimilapussa luki ”Koivunen”, ei sanonut mitään vaan pienellä väkivallalla työnsi Mirandan selälleen poliisiauton konepellin päälle. Sitten mies hitaasti napitti auki Mirandan paidan ja suuteli paljastuvaa ihoa. Hän otti toisen rinnan esille rintaliivin kupista ja kohotti kulmiaan.
”Ajattelinkin, että nännisi näyttivät luonnottoman kovilta paitaasi vasten”, mies virnisti ja alkoi imeä nänniä niin kovaa, että se melkein teki kipeää. Poliisi otti myös toisen rinnan esille ja leipoi kovalla kädellä molempia rintoja, puristeli sormillaan nännejä ja sai naisen voihkimaan. Sitten komisario Koivunen avasi hameen vetoketjun ja pudotti hameen nilkkoihin. Mirandalla oli jalassaan pitsiset stringit, jotka mies tiputti yhdellä käden liikkeellä hameen seuraksi. Hän asetti naisen jalat auton etupuskurille ja pakotti ne niin avonaisiksi, että näki esteettä kaiken. Hän alkoi pyöritellä sormeaan Mirandan klitoriksella ja tämä vääntelehti auton konepellillä. Eikä aikaakaan, kun Mirandan selkä kaartui ja hän laukesi taitavan poliisimiehen käsiin. Miranda oli jo laskemassa jalkojaan alas etupuskurilta, kun poliisimies työnsi jäykän peniksensä Mirandaan. Hän oli luullut saavansa hengähtää tai jatkaa matkaansa, mutta Koivusella oli muuta mielessä.  Hitaasti hän työntyi koko pituudessaan naisen sisälle ja pysähtyi siihen. Miranda haukkoi henkeään, sillä kenelläkään aikaisemmalla miehellä ei ollut ollut yhtä paksua ja pitkää vehjettä kuin tällä poliisilla. Huomattuaan, että nainen oli tottunut häneen, Koivunen alkoi hitaasti liikkua ja samalla etsi sormilleen tekemistä naisen klitoriksen luota. Miranda yritti kavuta konepeltiä pitkin karkuun miehen sormia, mutta oli avuton miehisen voiman ja päättäväisyyden edessä. Poliisi työntyi joka kerta kovemmalla voimalla naiseen ja tämän rinnat heiluivat edes takaisin kovassa menossa. Lopulta poliisi laukesi ja antoi myös naiselle lopullisen tyydytyksen. Hän vetäytyi naisesta, päästi tämän käsiraudoista ja kehotti vastaisuudessa miettimään kaksi kertaa, jos aikoi ajaa ylinopeutta. Sitten Koivunen ajoi poliisiautollaan pois.

Miranda pukeutui ja ajoi takaisin. Hän istui puutarhakeinuun ja mietti, mitä ihmettä oli juuri tapahtunut.  Hän ei ollut villeimmissä kuvitelmissakaan osannut kuvitella vastaavaa. Ja kaiken lisäksi poliisi oli ollut liian komea. Sellaista miestä varustuksineen hän ei ollut uskonut edes olevan olemassa tässä maailmassa. Ehkä hän oli sittenkin vain nähnyt unta. Niin sen täytyi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti